macbook-laptop-ipad-apple-38519

Успехът на един качествен уебсайт зависи пряко от неговото съдържание. Колкото и красив да е вашият уебсайт, каквито и ефекти да има, това което би впечатлило потребителите ви е съдържанието му.

Факт е, че един сайт ще бъде уникален, ако има некопирано от другаде съдържание. Този уебсайт веднага ще бъде индексиран от Google на по-високи позиции според ключови думи и текст. Това е трафик, наричан "таргетиран трафик", според търсените думи и фрази. Точно такъв ви трябва!

Важно: Търсачките веднага забелязват, ако копирате текст от други сайтове и по този начин ще си вкарате автогол. Със сигурност няма да бъдете в класациите на търсачките.

Описвайте вашите услуги, продукти, страници и всичко, което търпи промяна подробно. Представете всякаква изчерпателна информация за вашите продукти. Напишете условия за поръчка, цени, срокове за доставка, куриери и каквото друго можете да се сетите. 

Поставете вашите брошури и каталози, които са на бюрото ви. Бъдете изчерпателни. Само така ще се засили посещаемоста на сайта ви и посетителите ще решат да ви станат клиенти..

Поставете в сайта си брояч. Той ще ви бъде полезен, за да видите как посетителите са достигнали до сайта ви, или по-точно, с какви ключови думи. Пишете статии с уникално съдържание с тези ключови думи.

След време пред вас изникват въпроси от клиенти. Защо да не напишете статия, в която давате отговор на възникналите въпроси? Независимо колко сложни, или елементарни са те, не ги подценявайте. Клиентите не са професионалисти там, където и вие. С това ще ги спечелите, като ги напътствате и отговаряте професионално