Изработка на спортни сайтове

Изработка на спортни сайтове

Днес ще разгледаме изискванията за изработка на спортни сайтове

За изработка на спортни сайтове са необходими:

  • Домейн – името на вашият уеб сайт
  • Хостинг – мястото където ще се хоства вашият спортен уеб сайт
  • CMS система – това е админ панелът, от който вие ще можете да редактирате всякаква информация по всяко време
  • Макретингова стратегия – трябва ви стратегия, чрез която ще грабвате вниманието на потребителите и ще привличате нови

Домейн – важна част за успешен уеб сайт

Чрез домейнът хората ще ви запомнят като бранд. Домейна не трябва да бъде дълъг, а от 1 до 3 думи най-много, иначе ще бъде труден за запомняне. Името на домейна ще носи славата на вашият спортен уеб сайт и ще бъде често посещаван при изграждането на правилната маркетингова стратегия.

Хостингът – бързо зареждане на вашите спортни сайтове

Не трябва да подценяваме хостинга, защото дори да имате перфектният домейн, едно забавяне на страниците до 5 секунди може да ви загуби хиляди потенциални клиенти. Трябва хостингът ви да е бърз, уеб сайта оптимизиран и страниците ви да не зареждат повече от 2 секунди.

CMS система – лесно управление

В днешно време всеки уеб сайт има CMS система. Без значение дали уеб сайтът е с WordPress, Joomla или Shopify, то опрелено има. Преставете си да трябва да коригирате нещо по дизайна, или да смените просто един тектст. Ще бъде немислимо всеки път да отваряте кода и да променяте съдържанието. CMS системата е повече от задължителна, за да може информацията да бъде лесно обновявана.

Маркетингова стратегия – привличане на клиенти за вашите спортни сайтове

След като уеб сайтът е завършен, съвсем не свършва всичко до тук. Както човек се храни, така храната за уеб сайта е текстът. Най-често уеб сайтовете се пълнят с таргетирани статии, които имат обратни връзки към продукт или услуга. Това е начинът за привличане на нови клиенти. Както всичко изглежда толкова просто, сега ще разясним как се прави повече трафик. Когато вие пишете статия, ако пишете на ваша интересна тема, то вие вероятно няма да привлечете никакъв потребител, който да отвори на вашата връзка.

спортни сайтове

Ключови думи за вашите спортни сайтове

Трябва първо да напрвим на анализ на ключовите думи, по които хората търсят. Трябва да подберем ключови думи, които са с ниска конкуренция и висока търсеност. Можете да разгледате инструментът, който Semrush ни предоставят.

Анализ на текстовете

След като сме подбрали ключовите думи, които ще използваме, идва ред и на писането на текстът. Текста трябва да бъде 100% уникален, като плагитството с копи-пейст няма да ви свърши добра работа. Алгоритъмът на гугъл е доста умен и може само да зачеркне уеб сайта ви като спам.

Не знаете от къде да започнете?

Ако не знаете от къде да започнете, ние от Sait4You ще ви помогнем при изработката на спортен сайт. Ще аналзираме конкуренцията и ще направим подберем най-добрите ключови думи, според които уеб сайта ви се класира. Какво чакате още?

Подобни статии