Изработка на сайт цени

Изработка на сайт цени и пакети – промоции

Изработка на сайт цени и пакети от SITE-BG

Колко варира диапазона за изработка на сайт цени?

Диапазон на цените

Цените могат да варират от 200 до 20 000 лева, като зависи от това какво иска потребителят и колко сложен е проекта. Един уеб сайт, който е написан изцяло на код може да струва 5, 6 хиляди, докато същият направен с WordPress ще бъде около 800лв.

Изработка на сайт цени

Как да си направим сайт безплатно?

За да си направим уеб сайт безплатно, можем да използваме платформата WordPress или Joomla. Тези CMS системи ни помагат с много безплатни плъгини за различна функционалност.

Изработка на сайт цени и поддръжка?

Когато си направите уеб сайт, или закупите за направата му, това не означава, че вече ще имате посещения и продажби. Тук идва момента за копирайтинг. За да поддържате вашият уеб сайт, вие трябва да го храните с информативни текстове. Много важно е текстовете да бъдат СЕО оптимизирани, да се направи анализ на ключови думи, според които можете да се класирате и текстовете да бъдат уникални, а не плагиатствани(копи-пейст от конкуренти).

Какво ви предлагаме?

Ние от Sait4You Ви предлагаме изработка на цялостни решения с поддръжка на вашият уеб сайт и месечно анализиране. Ще ви помогнем да победите конкурентите и да излезете на висока позиция в Гугъл. Направете запитване, а ние ще се погрижим да отговорим на вашите нужди на 1000% с готов план за действие. Какво чакате още?

Similar Posts